Annonce
Debat

Vi glemmer ikke, at I ønskede at skære ned på vores busser

Anette Rose Larsen og Sven Ottesen fra Mariendalsvej mener, at De Konservative er løftebrydere, eftersom de havde i sinde at lave en spareøvelse, der ville gå ud over Frederiksbergbusserne. Foto: Bo Børresen

Debat: Du prøver at bilde os ind, at det ikke har noget med det snarlige valg at gøre, at busbesparelsen blev trukket tilbage. Du skriver, at I altid lytter til borgerne. Men 15.maj fik borgmesteren oplysninger om alle de problemer, denne nedskæring ville medføre. Vi måtte rykke for svar angående busserne. Borgmesteren sendte brevet til Jan E. Jørgensen, der 16. maj skrev: 'Vi skal nok huske Frederiksbergbusserne'.

26. maj skrev borgmesteren 'jeres bemærkninger er blevet noteret.'

Derfor afholdt vi demonstration, og det hjalp. Men ikke over for alle. Du lagde ikke skjul på, at der må findes en anden løsning med busserne. Du siger, at der er for få passagerer, men ifølge borgmesteren selv foregik tællingen under pandemien.

Annonce


Det er en økonomisk bagatel for kommunen, men for pensionister betyder det meget at kunne komme rundt med en sikker bus, som Frederiksbergbusserne er.

Anette Rose Larsen og Sven Ottesen


Det koster at have busserne. Alternativet er udgifter til andre former for transport til genoptræning, blodprøve med videre. Dette er gået op for andre medlemmer af kommunalbestyrelsen, men vi gentager gerne over for resten.

Det er en økonomisk bagatel for kommunen, men for pensionister betyder det meget at kunne komme rundt med en sikker bus, som Frederiksbergbusserne er.

Nikolaj Bøgh, se bredt på økonomien og det store billede. Se på Socialdemokraterne, de har både økonomien og mennesket i fokus.

Det er valgår, 172 stemmer i blå bloks favør er forhåbentlig sat over styr efter deres busskandale og dårlige behandling af os pensionister.

Kan vi stole på jer? I lovede på et vælgermøde samt oppe hos borgmesteren for fire år siden, at busserne ikke ville blive forringet. De konservative er store løftebrydere.

Vi ønsker ikke, at der bliver sparet på vores elskede busser, og husk nu, vi er rigtig mange, og vi glemmer ikke, at I ønskede at skære ned på vores busser. Det husker vi også til november.

Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker bombe- og dødstrusler mod Radio Loud

København

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Dødsfald: En kulturpolitisk praktiker er gået bort

Sundhed

Ældre får ikke besøg - og raske bliver ikke udskrevet: Sådan rammer sygeplejerske-strejken i København

Debat

Skolestart: 37 familieformer er andet end bare ’mor og far’

Sygeplejerskernes strejke

Sygeplejerske-strejken breder sig: 'De betyder umindeligt meget. Alle andre er jo døde'

BYLIV

Borgmester efterlyser redskaber, der kan bremse voldsomme huslejestigninger

Klima og miljø

Hokus pokus: Fortov og asfalt renser nu luften ved skole

Alarm 112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Klumme

Mai & Rådhuset: Skeletterne vælter ud af skabet

København

Danmarks første te-bar er åbnet på Nørrebro og bag konceptet står en af Københavns bedste bartendere

Alarm 112

Tiltale: Mænd førte regnskab over narkosalg på telefon

København

Sygeplejersker udvider strejke med fertilitetspersonale

Annonce