Annoncørbetalt indhold

Synet på drukkulturen kan og skal ændres

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi bliver igen og igen banket oven i hovedet med, at danske unge drikker for meget og drikker for tidligt. Det er dog også rigtigt, at vi i Danmark har en stigende drukkultur, som kan anses som rigtig usund. Det usunde ved kulturen er dog ikke kun måden, vi drikker på, det er også det forhold, vi har til alkohol og synet, vi har på druk generelt. En rigtig stor del af kulturen er nemlig det syn, vi har på alkohol, og dette kan heldigvis sagtens ændres. For mange unge i Danmark, så kan man ikke drikke, hvis man ikke skal være fuld, og da vi lever i et land, hvor alkohol nærmest har en fast plads til diverse arrangementer, er det altså ensbetydende med, at man ofte ”skal” drikke sig fuld.

Problemet ved dette er ikke, at danske unge drikker, eller at alkohol er en fast del af diverse arrangementer, problemet opstår ved, at man ikke kan nyde alkohol uden at være fuld. Vi burde sammen slå et slag for, at man kan nyde en god Whisky fra Irland sammen med sine gode venner uden samtidig at føle et pres for, at nu skal man være fuld. Alkohol har nemlig rigtig mange andre egenskaber end at være et middel, man bruger til at blive beruset. Det er nemlig noget, som rigtig mange af os kan samles om, og som vi har samlet os omkring længe. Du tænker nok nu, at det ikke lyder som en særlig sund tankegang, og nej, alkohol er ikke i sig selv sund, faktisk langtfra. Men man kan ikke fra den ene dag til den anden fjerne en så integreret del af samfundet, men man kan derimod udfase de rigtig usunde aspekter af det.

Annonce

De voksne skal tro på det, før de unge gør

Før at de unge overhovedet gider høre på deres forældre stå at sige, at man altså sagtens kan nyde et godt glas vin uden nødvendigvis at skulle drikke sig fuld, skal de voksne altså også bevise det. De beviser det sikkert en gang imellem ved bare at tage et enkelt godt glas vin til aftensmaden. Det er selvfølgelig et bevis i sig selv, men hvad der ville kunne gøre det endnu bedre var, hvis de voksne inviterede de unge med ind i beviset. Spørg, om de ikke vil have et godt glas vin, forklar dem, hvorfor vinen er god, og hold det til et enkelt eller to glas. På denne måde lærer de at værdsætte god alkohol, og endda uden at forbinde det med fuldskab og beruselse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.