Annoncørbetalt indhold

Termokrus med selvvalgt print - en gaveidé eller markedsføring til firmaet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et termokrus med selvvalgt print kan være en rigtig fin gaveidé eller markedsføring til firmaet. Læs derfor med her og bliv klogere på termorkrus, og hvordan det fungerer.

Vælg selv motivet på dit termokrus

Annonce

Et termokrus med selvvalgt printet motiv er en praktisk og anvendelig gave, som de fleste kan bruge. Med et termokrus kan man holde sin drikkelse varm i længere tid, og det er derfor ideelt at tage med på farten. Derudover er det også en miljøvenlig gave, da man ikke skal bruge så mange engangskrus, hvis man har sit egen termokrus. På den måde kan du få lavet en personlig gave, som den heldige modtager vil blive rigtig glad for. På nettet kan du bestille et snygg termosmugg og få vist en skitse af det færdige krus, inden du bestiller det. Det er en god idé at have et termokrus med motiv, da det giver lidt mere personlighed til det krus, man bruger hver dag.

Et termokrus med personlighed - giv ét i gave

Et termokrus er et praktisk og anvendeligt redskab, som mange mennesker bruger dagligt. Det kan være svært at finde på en gave, der både er praktisk og personlig, men et termokrus kan sagtens være begge dele. Et termokrus med en personlig tegning eller tekst er en fin gaveidé til fødselsdag, jul eller andre anledninger. Hvis du vil gøre gaven endnu mere personlig, kan du få termokruset printet med modtagerens navn eller et andet budskab. På den måde har de altid et unikt krus, som de kan tage med sig overalt.

Reklame for dit firma med termokrus med firmaets logo

Reklame for dit firma med termokrus med firmaets logo kan være en god idé, hvis du gerne vil have flere kunder. Det er en god idé, fordi det giver dine kunder et praktisk produkt, som de kan bruge i hverdagen. Samtidig er det også en god måde at få dit brand ud til flere mennesker. Hvis du vælger at lave reklame for dit firma med termokrus med firmaets logo, skal du sørge for at vælge et design, der passer til din virksomhed - gerne selve logoet. Du skal også sørge for at vælge et krus i en stil, der passer til din virksomhed.

Termokrus med selvvalgt print er altså en fantastisk idé til både private og virksomheder. På den måde er du sikker på, at der ikke er nogen, der har det samme krus - og det er en nem måde at reklamere for dit firma.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.