Annonce
Erhverv

Thomas Delaney køber Frederiksberg-villalejlighed af en nuværende FCK'er: Se den 11 millioner kroner dyre bolig

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Den får Thomas Delaney ikke meget bedre på Frederiksberg med købet af den 121 kvadratmeter store villalejlighed. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsprofil Thomas Delaney med en glorværdig fortid både som F.C. København-spiller og som Frederiksberg-borger er gået ind på det frederiksbergske boligmarked og har købt en centralt placeret villalejlighed. Det skriver Se og Hør.

1. salsboligen er beliggende på Rathsacksvej 24 i umiddelbar nærhed af Frederiksberg Centret og Frederiksberg Station.

Thomas Delaney og hans kone, Michelle, fik de endelige papirer på den 121 kvadratmeter store villalejlighed i begyndelsen af oktober. De overtager lejligheden pr. 1. november.

Annonce

Boligen nåede blot at være til salg i lidt over tre uger, før parret slog til og købte den. Købsaftalen blev underskrevet tilbage i februar, men det er først for ganske nylig, at købet er blevet officielt via en tinglysning.

10.725.000 kroner lyder købssummen på. Den 136 år gamle rødstensvilla fremstår da også ganske nydelig, og placeringen fås ikke meget bedre.

Sælger af villalejligheden er på ingen måde fremmed - hverken for Thomas Delaney eller for dansk fodbold. Der er nemlig tale om den mangeårige F.C. København-spiller, svenske Pierre Bengtsson. Selvom de to er tidligere holdkammerater i FCK, så har det umiddelbart ikke udløst vennerabatter. Den oprindelige pris var nemlig 10.995.000 kroner.

Boligen kommer i første omgang mest af alt til at fungere som ferielejlighed for det danske par, der til daglig bor i Spanien, hvor Thomas Delaney plejer sin fodboldkarriere i storklubben Sevilla FC.

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Byliv

19-årige Stefanos 'fader' fyrene på Finsensvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

København vil afhjælpe mangel på hænder med ledige svenskere

Byliv

Efter brand: Kendt café lukker permanent

Erhverv

Thomas Delaney køber Frederiksberg-villalejlighed af en nuværende FCK'er: Se den 11 millioner kroner dyre bolig

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Annonce