Annonce
Sport

Thomas Frank: Chelsea stjal sejren fra os

Chelseas målmand, Edouard Mendy, spillede en stor kamp mod Brentford. Her redder Mendy et forsøg fra den danske midtbanespiller Christian Nørgaard. Foto: Toby Melville/Reuters
Brentford havde fortjent at vinde kampen mod Chelsea, men deres målmand var enestående, erkender Thomas Frank.

Der var tale om sort uheld, da Brentford lørdag tabte 0-1 til Chelsea i Premier League.

Det mener Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank.

- Der kunne kun have været én fortjent vinder af kampen, og det er os. Det er meget pinefuldt. Det brænder i kroppen, siger Frank om nederlaget ifølge The Guardian.

Annonce

Han roser samtidig Chelseas målmand Édouard Mendy.

- Mendy var fuldstændig i verdensklasse. Han har været vanvittig god for Chelsea, siger danskeren.

Med nederlaget formåede oprykkerne fra Brentford ikke at følge op på succesen på hjemmebanen i London mod andre af den engelske ligas store hold.

Brentford åbnede sæsonen med en sejr over Arsenal, og for nylig formåede holdet at få point mod mægtige Liverpool i et 3-3-opgør på hjemmebane.

I slutningen af første halvleg bragte Ben Chilwell Chelsea foran, og trods et stort pres i anden halvleg lykkedes det ikke for Brentford at udligne, fordi Mendy parerede selv de største chancer.

Deriblandt et forsøg fra Christian Nørgaard i den hektiske slutfase. Og dermed fik hjemmeholdets tilskuere ikke ret, da de sang: "Vi scorer om et minut".

- De sidste 20 minutter var helvede på jord, siger matchvinder Chilwell om det tryk, som Brentford lagde på modstanderne.

Thomas Frank lagde efter kampen vægt på, hvordan hans spillere formåede at begrænse sidste sæsons Champions League-vinder til kun at have fem skudforsøg - hvoraf kun et enkelt sad inden for målrammen.

- Først og fremmest er jeg meget stolt over præstationen. Chelsea dominerede en lille smule mere i første halvleg, men til sidst sad vi fuldstændig på dem, og det er meget, meget imponerende, siger Frank til Sky Sports.

- De stjal sejren. De fik en meget heldig sejr i dag. Hvis vi spiller denne kamp igen, så vinder vi. Vi ønsker virkelig at bygge videre på det her.

/ritzau/

Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Sport

Danmark besejrer Østrig og kvalificerer sig til VM

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Annonce