Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til at passe bedre på tænderne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt at passe godt på sig selv, og det gælder i den grad også for tænderne. Tandhygiejne er utrolig vigtig, og det er derfor en rigtig god idé, at komme ind i nogle gode rutiner når det gælder tandpleje. Både for dit helbreds skyld og for din økonomis skyld – som du sikkert allerede er klar over, kan en tandlægeregning let løbe op i mange penge. Netop derfor er det så vigtigt at komme afsted i ordentlig tid. Tandlægebesøg er ikke en god idé at udskyde – selv hvis man gruer for det. Og heldigvis findes der mange måder, man kan passe godt på sine bisser. Læs med her og få tips og tricks til, hvordan du kan holde en sund tand- og mundhygiejne.


Annonce

Find den rette tandlæge

En af de vigtige ting er, at finde en dygtig tandlæge som du samtidig kan føle dig tryg ved. Ligesom med en læge kan det være rart med en tandlæge, der altid er den samme. På den måde kan tandlægen lære dig og dine tænder at kende. I København er et rigtig godt tandlægehus Tandlægerne på Frederiksberg. Her kan du føle dig i trygge hænder, og har du tendens til noget tandlægeskræk, er dette sted også et rigtig godt valg. Her er der nemlig stor opmærksomhed på og forståelse for patienter med denne udfordring – og gælder det dig, er du bestemt ikke den eneste. Der er ingen skam i at have tandlægeskræk, men det er vigtigt at få taget bedst mulig hold om problematikken, så du ikke ender med en masse tandproblemer. Eksempelvis ved at vælge den rette tandlæge.


Omfavn de gode rutiner

Herudover betyder det rigtig meget at få inkorporeret sunde vaner i hverdagen. Det gælder selvfølgelig både det at få børstet tænder morgen og aften – og at gøre det korrekt efter anvisninger fra tandlægen – og det at huske tandtråden. Mange mennesker springer tandtråden over, men hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, kan du lige så godt komme i gang nu. Dit tandkød og dine tænder vil takke dig på sigt.


Tænk over hvad du spiser 

Sidst, men ikke mindst, betyder kost også en hel del. Eksempelvis kan det være en god idé at holde dig fra for meget sukker, hvis du ønsker at passe på bedre på tænderne. Det har du sikkert være klart over, siden du var lille – men praktiserer du det? Endnu engang handler det om sunde rutiner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.