Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til at udnytte pladsen i din lejlighed bedre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I storbyen er der mange, der kender alt til det med at have småt med plads. Men bare fordi man ikke er den eneste, der har et bestemt problem, betyder det ikke, at man ikke kan forsøge at gøre den bedre. Det gælder også, når det kommer til pladsmangel. Det kan nemlig være frustrerende, når pladsen ikke rækker, og lejligheden kommer let til at fremstå rodet – det er naturligt, når man ikke ved, hvad man skal gøre af tingene. Læs med her og find inspiration til, hvordan du kan udnytte pladsen bedre.


Annonce

Få pladsen til at virke af mere

Der er mange måder at få pladsen til at virke af mere, og resultatet kan vise sig at være overraskende positivt. En ting, du med fordel kan overveje, er for eksempel at købe store spejle, der kan være med til at ‘udvide’ pladsen i rummet ved at få det til at virke mere luftigt. I den forbindelse skal du selvfølgelig overveje placeringen af spejlet – der er nemlig forskel på resultatet som følge heraf. En anden ting, du kan overveje, som også kan få et rum til at åbne sig, er de farver, du vælger at male væggene i. Typisk vil lyse farver få et rum til at åbne sig, mens mørke farver let kan få et rum til at virke mindre. Hvad der selvsagt ikke er særlig fordelagtigt, hvis det i forvejen kniber med pladsen.


Find den rette opbevaring 

Herudover kan du overveje, om du kan finde smartere opbevaring, end den du har nu. Er der eksempelvis mulighed for, at opbevare vintertøjet under sengen eller tilmed i et kælderrum? I så fald kan der allerede komme væsentligt mere plads i garderoben. Herudover kan du tænke over, om du kunne have nogle boghylder helt oppe under loftet, da dette også kan give mere plads til overs andre steder.


Overvej hvad du kan undvære 

En indlysende måde at få mere plads er ved at skille sig af med ting. Er der noget du kan undvære? Minimalisme er moderne i disse år, men hvis man trives med mange ting omkring sig, er der selvfølgelig ikke nogen grund til at køre ren minimalisme. Dog kan det alligevel være en idé, at se sine ting igennem og overveje hvad man egentlig har brug for – og hvad du så rent faktisk bruger, når du skal være ærlig. Særligt kan du overveje, om det er muligt at skabe flere frie gulvflader, da dette kan være med til at få en lejlighed til at virke større.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.