Annoncørbetalt indhold

Trygheden er i fokus hos Tandkunsten – din tandlæge på Østerbro

PR-foto credit

Denne artikel indholder sponsoreret indhold 

Hos Tandkunsten, tandlæge på Østerbro, får du tandbehandling i høj kvalitet og med servicen helt i top. Vores rammer og værdier er med til at skabe den gode oplevelse for vores patienter. Vi møder dig med engagement, ærlighed, tillid og ansvarlighed, så du kan være helt sikker på, at blive behandlet på bedst mulige måde under dit tandlægebesøg hos os. Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores patienter er enige i dette. Vi har nemlig patienter fra både nær og fjernt, da flere af vores patienter tager turen tværs over byen og endda landet for at besøge vores hyggelige klinik på Østerbro. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde efter alle kunstens regler og vægter det højt at skabe en relation til netop dig, så du kan være sikker på at føle dig set og hørt, når du besøger os.


Annonce

Vi er specialister i tandlægeskræk

Hvis du sidder og tænker, at du frygter dit næste tandlægebesøg, så kan vi forsikre dig, at du ikke er den eneste. Der er nemlig mange, der finder det ubehageligt at tage til tandlæge. Hos os er vi specialister i at håndtere tandlægeskræk, så du kan få den bedst mulige oplevelse. Vi har tryghed i absolut højsæde. Derfor er der sat god tid af, så der er mulighed for at stille spørgsmål og drøfte eventuelle behandlingsforløb. Smerter er heller ikke noget du skal være bekymret for. Vi tilbyder lokalbedøvelse, og vi er helt opmærksomme på at smerter opleves forskelligt fra person til person, og derfor er vi meget opmærksomme og omhyggelige med vores lokalbedøvelse.


Miljøet er i fokus 

Udover vores afslappede og omsorgsfulde miljø, der vil møde dig, så snart du kommer ind på klinikken eller er i kontakt med vores personale på telefon eller mail, så vægter vi også miljøet højt på en anden måde. Vi er nemlig den eneste tandlæge i Danmark, der tilbyder dig miljøvenlig behandling af dine tænder. Vi har nemlig ændret en række produkter og arbejdsgange for ikke at udsætte hverken dig eller vores klode for unødvendig kemi og mikroplast. Du kan med ro i maven sætte dig i stolen hos os med viden om, at vi sorterer alt vores affald, samt har vi intet madspild til frokost og så handler vi økologisk, Svanemærket og fairtrade. På den måde sørger vi for, at du med ekstra god samvittighed kan passe på dine tænder – og samtidig være med til at passe på vores klode.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.