Annoncørbetalt indhold

Udfyldelse af lejekontrakt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en bolig, som du ønsker at leje ud? I så fald er der mange ting, der skal styr på, så du nemt og sikkert kan overlade din ejendom til andre. Du skal selvfølgelig finde den rigtige lejer, som du ønsker skal flytte ind. Samtidig skal der ordnes en masse praktiske ting i forbindelse med lejekontrakten, som det kan være svært at finde rundt i. Hos Boligportal.dk er der dog hjælp at hente, hvis du har brug for sparring i forbindelse med udlejning af din ejendom eller bolig. Få hjælp til at udfylde din lejekontrakt her.


Annonce

Hvad kan Boligportalen hjælpe med?

Hos Boligportalen.dk kan du nemt få overblik over alle de faktorer, der har indflydelse på udlejning af en bolig. Du kan selvfølgelig få hjælp til at udfylde din lejekontrakt, så der er helt klare linjer mellem dig og dine lejere, og så begge parter føler sig trygge i processen. Helt konkret kan du anvende et brugervenligt værktøj på hjemmesiden, som gør det muligt for dig at udfylde, opbevare og administrere dine lejekontrakter. Værktøjet er gratis at anvende, og dine oplysninger bliver behandlet sikkert og korrekt. Det kan spare dig for en masse tid og minimere fejl, som ellers kan koste dig dyrt. F.eks. kan du tilmelde din lejer direkte til elselskabet med automatisk indhentning af fuldmagt, ligesom der automatisk bliver tilføjet korrekte §11 formuleringer i takt med at du udfylder dine oplysninger om lejemålet og lejeforholdet.


Fordele ved at udleje 

Der er flere fordele ved at leje et lejemål ud til andre. Som det mest indlysende giver det dig naturligvis et større økonomisk råderum, så du kan bruge penge på andre ting, du har lyst til. Det kunne f.eks. være at tage ud at rejse, købe ny bil eller noget helt tredje. Det kan samtidig være, at du står i en situation, hvor du har svært ved at få din ejendom solgt. Her kan det altså være en god idé at leje ud, da du på denne måde kan tjene penge og hjælpe andre mennesker, som har behov for en ny bolig. Der er i øjeblikket et enormt pres på boligmarkedet, og der er derfor rigtig gode muligheder for at få lejet sin bolig ud. Hvis du vælger at investere i en ejendom udelukkende med det formål at leje den ud, kan der også være gode penge at hente, da boligens værdi kan vokse over tid, så du ved salg af boligen opnår en god fortjeneste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.