Annonce
byliv

Udsatte familier i Zoologisk Have: Det var en kæmpe succes

Udsatte familier en tur i elefantanlægget. Foto: Friends & Family Nordvest
Udsatte familier fra Nordvest fik en helt unik og oplevelsesrig tur i Zoologisk Have.

Familienetværket Friends & Family fik fornøjelsen af at invitere 30 udsatte familier fra Nordvest i Zoologisk Have. Det var ikke bare en helt almindelig tur i den store dyrepark, men derimod en helt unik og speciel oplevelse for både børn og voksne.

To dyrepassere fra Zoo tog imod de mange familier, og fulgtes med dem hele dagen. Helt specielt var det, da der blev lavet en rundvisning ved elefanterne, hvor familierne fik lov til at komme ind i elefantanlægget, for så at gemme mad til dem. Herefter blev de lukket ud igen, og kunne efterfølgende se elefanterne rende rundt og lede efter maden der var gemt.


Annonce

Det var en kæmpe oplevelse, og nøj hvor var vores børn glade

Tina Brask Andersen


Turen i elefantanlægget og de guidede rundvisninger var planlagt af Zoologisk Have, og familierne havde ingen ide om, hvad der ventede dem af overraskelser for en dag.

- Det var en kæmpe oplevelse, og nøj hvor var vores børn glade, og de stillede dyrepasserne en masse gode spørgsmål, siger Tina Brask Andersen, familiekonsulent ved Friends & Family.

Familienetværket Friends & Family blev etableret i 2017 i samarbejde med Blå Kors for at hjælpe og styrke børn og voksne i ressourcesvage familier i Nordvest. Det har været alt fra hjælpe i gang med en uddannelse til at finde job, at håndtere større eller mindre problemer, at stoppe misbrug eller få styr på økonomien.

- Gennem familienetværket prøver vi at afhjælpe og forebygge sociale problemer i familierne ved at invitere dem til at deltage i et omsorgsfuldt og givende netværk, hvor der er spændende aktiviteter for både børn og voksne samt hjælp og rådgivning til konkrete problemstillinger i familierne, siger Tina Brask Andersen.

Familienetværket har i dag kontakt til 90 familier i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce