Annonce
Samfund

Unge fra Folehaven stifter aktivt e-sportshold: Vil fastholde unge gamere i foreningslivet

Bilal og Mohamed fra Integrity X mener, at gaming skal være et fællesskab for folk med forskellige baggrunde. Foto: Valby Lokaludvalg

I et nyt samarbejde med Ajax København vil unge fra mikrovirksomheden Integrity X tilbyde gaming med fokus på fællesskab og fysisk aktivitet. Formålet er således at fastholde unge gamere i foreningslivet. Det skriver Valby Lokaludvalg.

Integrity X blev oprettet i 2017 af ti drenge fra Folehaven med hensigten om at afholde sociale gaming-events, hvor overskuddet gik til velgørenhed. Dagen i dag er seks af drengene stadig aktive med virksomheden, der i den grad står over for en ny, spændende tid.

Via samarbejdet med Ajax København vil Integrity X stifte holdet Ajax København E-sport, der skal lære børn og unge at game i hyggelige sociale omgivelser – hvor fællesskab og fysisk aktivitet, som nævnt, kommer til at spille en vigtig rolle.

Annonce

Der er nemlig mange, der ikke anser e-sport som en idrætsgren, hvilket drengene fra Integrity X vil lave om på med konceptet om aktiv e-sport. Her er pointen om, at man bliver en bedre gamer, hvis man rører sig, omdrejningspunktet. Ifølge dem er der nemlig en tendens til, at børn og unge kommer til at falde fra de "normale" fritidsaktiviteter, når de begynder at game.

I opstarten tilbyder drengene gratis medlemskab – og til august starter de for alvor med holdopstart og træning.

Du kan læse mere på Ajax København E-sports Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce