Annonce
København

Vær med i det store parkeringslotteri

Har du også svært ved at finde en parkeringsplads, eller har du bare en god idé til at løse udfordringerne, så deltag i det store parkeringslotteri på Facebook, hvor Østerbro LIV efterlyser input vi kan sende videre til kommunen. Foto: Michael Paldan
At finde en parkeringsplads på Østerbro føles næsten som at vinde i lotteriet. Ofte tager det ØsterbroLIVs læsere helt op til en halv time at finde en ledig plads. I de næste uger vil lokale politikere svare på læsernes parkeringsspørgsmål, så deltag gerne selv i debatten på Facebook.

På Indre Østerbro og Ydre Østerbro har Københavns Kommune solgt 16.051 p-licenser, men der er kun 14.943 parkeringspladser. Altså inden en stor del af dem forsvinder til vejarbejde, byggeprojekter, EM, Pride og DHL-stafet. Kort sagt udspiller der sig hver dag, flere gange dagligt et sandt drama, når bilister om kap med hinanden skal forsøge at parkere bilen. Ofte langt fra deres hjem.

Få svar på dit spørgsmål

Østerbro LIV efterlyser derfor borgere, der har både gode og dårlige erfaringer med parkeringshelvedet på Østerbro. Vi samler kommentarerne fra Facebook op og vores hjemmeside Osterbroliv.dk sammen og lader de lokale politikere på skift trække et indspark eller to, som de bliver nødt til at forholde sig til.

Vi kalder det for det store parkeringslotteri, men man kan altså ikke vinde én eneste af de 640 millioner kroner, som Københavns Kommune får ind fra betalingsparkering og parkeringsafgifter

Vi kalder det for det store parkeringslotteri, men man kan altså ikke vinde én eneste af de 640 millioner kroner, som Københavns Kommune får ind fra betalingsparkering og parkeringsafgifter.

Og ligesom, når man spiller i lotteriet eller leder efter en parkeringsplads på Østerbro, kan man være uheldig, som at skulle svare på, hvorfor familier må undlade at få besøg på grund af den umulige parkeringssituation, eller heldig og få lov til at kommentere på drømme om underjordiske parkeringsanlæg, virksomheder, der deler ud af deres parkeringspladser efter lukketid og mange andre spændende input fra læserne.

Annonce
Bydel

Usædvanligt opråb: Kom og parkér jeres cykler her

København

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

Tine og Carsten genåbner ikonisk kulturperle: - Det ville jo være synd, hvis der kom en cykelhandler i stedet

Samfund

Skilt skrevet på dansk skaber forvirring blandt romaer på Lyngsies Plads

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Danmark

14.028 klip i kørekortet på et halvt år: Alt for mange er optaget af mobiltelefonen i trafikken

byliv

Ny hæder til København: Kåret som verdens sikreste by

Byliv

Folkefest på alléen: Årets teaterflise er lagt

Byudvikling

Så er den gal igen: Søjler i skandalebyggeri lever ikke op til brandkrav

Debat

Send ungerne på plejehjem

Københavns fremtid

KøbenhavnLIV inviterer til live-debat 50 dage før kommunalvalget

Byliv

Ikoniske Café Rosenhaven lukkes efter hård kamp: Det gør ondt at sige farvel

Byudvikling

Det er nu eller aldrig: Halvdelen af Bispeengbuen skal rives ned

Annonce