Annonce
DEBAT

Valby får nu mere plads til mennesker med særlige behov

- Vi er ikke i mål endnu, men det går den rigtige vej. Fra min stol i lokaludvalget er jeg glad for at se, hvor byggeprojektet er endt henne, skriver Benjamin Friis blandt andet i dette debatindlæg. Pr-foto

Debat: Med det første spadestik til de nye ungdomsboliger på Smedestræde viser vi, at der også er plads i bybilledet til mennesker med handicap, og der skal lyde et stort velkommen herfra.

Vi mangler generelt boliger til mennesker med særlige behov, og der mangler fortsat boliger. Blandt andet derfor er jeg glad for, at man har valgt at prioritere at bygge boligerne tæt ved centrum frem for at genne dem og deres beboere væk fra centrum og andre mennesker.

Vi er ikke i mål endnu, men det går den rigtige vej. Fra min stol i lokaludvalget er jeg glad for at se, hvor byggeprojektet er endt henne. Det er et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre at bevare det gamle Valby og samtidig bygge nyt og tidssvarende ved at bevare den lidt over 120 år gamle bygning, sikre at der bliver lidt grønt og rekreativt i lokalområdet, samt at forme byggeriet, så det bringer mindelser tilbage til vores gode gamle Valby.

Annonce

Jeg glæder mig til at se byggeriet helt færdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce