Annonce
Samfund

Vanløse Floorball tæt på tragedie, hvor en 6-årig dreng afgik ved døden

Der var tændt lys for den lille dreng i Hørsholm. Drengen afgik ved døden i lørdags, sansynligvis i forbindelse med sammenklapningen af en hoppebord. Foto. Floorball Danmarks Facebookside

Vanløse Florball var tæt på tragedien, hvor en seksårig dreng i lørdags klokken 15 blev fundet død i en hoppeborg.

Tragedien skete ved et stævne i Hørsholmhallen arrangeret af Rungsted-Hørsholm Floorball Klub (RHFK), hvor RHFK's herrer spillede en liga-kamp mod fra Vanløse Floorball 1.

Og Vanløse Floorball sender deres dybeste medfølelse til den berørte familie. I et opslag på Facebook skriver klubben.

Annonce

- Vores ligahold fra Vanløse var i Hørsholmhallen til kamp mod Rungsted i går, lørdag, da der skete en alvorlig ulykke med en lille dreng, der senere afgik ved døden.

Opslaget fortsætter.

- Vi sender på vegne af alle i Vanløse Floorball vores dybeste medfølelse til den berørte familie og alle i og omkring klubben i Rungsted. Det er virkelig en tragisk dag, hvor det er vigtigt at alle som er i og omkring floorballsporten står sammen og støtter hinanden på tværs af klubber og hold.

Ifølge TV2 nyhederne skete ulykken i forbindelse med, at hoppeborgen blev foldet sammen. Vagtchefen i Nordsjællands Politi Jakob Tofte, ønsker dog ikke, ifølge TV2 nyhederne at komme nærmere ind på hændelsesforløbet, før efterforskningen er afsluttet.

- Vores spillere var heldigvis skærmet for at opleve, hvilken tragedie der foregik, da vi spillede kamp imens, udtaler formand for Vanløse Floorball, Jesper Malm, og uddyber.

- Kampen (der startede kl 13.45. En kamp varer 3 gange 20 minutter på hver 10 minutter, red) blev kort aflyst, da drengen blev efterlyst, hvorefter vi spillede videre. Efter kampen gik spillerne ind i omklædningsrummet, hvor de blev, indtil de kørte hjem.

Hvordan vil I sikre, at jeres spillere er okay?

- Vi har en debriefing i dag, hvor vi taler med spillerne for at undersøge, om der om er nogle der har behov for en krisepsykolog, svarer Jesper Malm.

Annonce