Annoncørbetalt indhold

Varm huset op med en smart varmepumpe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal have varmet dit hjem op, så bør du finde en miljøvenlig og prisvenlig løsning. Dermed kan du få varmet dit hjem op med god samvittighed, og til en pris som ikke bryder dit budget.

Du kan vælge at varme dit hus op med en smart varmepumpe. Du har mulighed for at få varmepumper på abonnement, så du slipper for en stor investering her og nu. I stedet betaler du et opstartsbeløb, og herefter betaler du en fast månedspris for varmepumpen i dit hjem.

Annonce

Læs mere her om fordele ved et varmepumpe abonnement, samt hvad en luft til vand varmepumpe egentlig er.


Luft til vand varmepumpe bringer varme i huset

Med en luft til vand varmepumpe bliver varmen udvundet i luften uden for. Denne bliver ført ind i din bolig via radiatorer og varmerør, som dermed opvarmer dit hjem. Denne løsning kan også anvendes til at opvarme brugsvand.

Luft til vand varmepumper er en miljøvenlig løsning, som kan anvendes hvis du allerede har radiatorer, men ønsker at stoppe anvendelsen af olie- og gasfyr. Løsningen udleder kun en tredjedel CO2 i forhold til et gasfyr.


Fordele ved et varmepumpe abonnement

Når du vil have en luft til vand varmepumpe, så får du mange fordele ved at vælge løsningen som abonnement. Først og fremmest skal du nemlig ikke betale en stor sum penge fra start, men blot et mindre startbeløb. Herefter betaler du et fast månedsbeløb.

Ved at vælge et abonnement slipper du også for alt det praktiske arbejde angående indkøb, koordinering, installation og alt andet arbejde i forbindelse med varmepumpen. Du får nemlig service med i dit abonnement, så ansvaret ikke ligger hos dig.

Som en del af dit abonnement får du også installation med, hvor dit gamle anlæg bliver fjernet og bortskaffet, så du igen ikke skal foretage dig noget.


Sådan fungere processen

Det første skridt til et varmepumpe abonnement er et uforpligtende tilbud på et abonnement. Her kan du få en snak om dine muligheder, og herefter vil du modtage et tilbud, baseret på snakken.

Er du interesseret i det tilbud, du har modtaget, vil en medarbejde komme og gennemgå din bolig. Dette besøg inkluderer billeder af dine nuværende radiatorer og et tjek af alle rum. Herefter bliver placeringen af varmepumpen, varmtvandsbeholderen og så videre aftalt mellem dig og medarbejderen.

Baseret på udkommet af besøget vil du modtage et revurderet tilbud. Når du er tilfreds med det endelig tilbud, vil installationen blive planlagt, og så kan du se frem til et varmt hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.