Annonce
Debat

Vi tænker visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp

- Som vi skrev i vores tidligere indlæg, fortjener vores ældre det allerbedste, nemlig en god, tryg og værdig alderdom. Dette er vores erklærede mål, og for at nå dette er vi allerede nu nødt til at tænke lidt visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp, skriver Merete Winther Hildebrandt (K) som svar til Michael Vindfeldt (S). PR-foto

Debat: Spidskandidaten fra S har et skriv i FrederiksbergLIV, hvor han er meget fortørnet over, at vi stiller spørgsmålstegn ved Socialdemokratiets narrativ om, at de, og de alene, står for ordentlighed i ældreplejen, og alle andre steder i øvrigt, hvis man skal tage deres udsagn for pålydende.

Nu kunne man sige, at det er en ret ensidig og skræmmende tilgang han har til vores indlæg om ældreplejen.

Det mest skræmmende er egentlig at han slet ikke forholder sig til de udfordringer vi skriver om, men udelukkende – og irrelevant i forhold til vore indlæg vel at mærke - fokuserer på at besparelsen på Frederiksberg busserne er taget af bordet, efter budgetforligspartierne har lyttet til de mange indsigelser fra brugerne af disse.

Annonce

at læse et svar, der kun handler om Frederiksberg busserne, klinger faktisk lidt hult, ikke mindst når det kommer fra en der drømmer om at stå med ansvaret for vores dejlige kommune

Merete Hildebrandt

En af de helt store udfordringer i ældreplejen er godt uddannet personale og ikke mindst fastholdelse af dette, det giver den bedste ældrepleje, og det fortjener vores ældre i den grad, hvilket vores indlæg faktisk handler om.

Så at læse et svar, der kun handler om Frederiksberg busserne, klinger faktisk lidt hult, ikke mindst når det kommer fra en der drømmer om at stå med ansvaret for vores dejlige kommune.

Ifølge befolkningsprognoserne stiger antallet af ældre over 65 med 400.000 personer på landsplan. Når vi lever længere, får vi også mere komplekse plejebehov.

Derfor mener vi det en meget vigtig og relevant diskussion vi har prøvet at starte, og så er det altså irrelevant – og ikke særlig ordentligt - kun at blive nedgjort for et tidligere forslag om nogle besparelser på busserne.

Som vi skrev i vores tidligere indlæg, fortjener vores ældre det allerbedste, nemlig en god, tryg og værdig alderdom. Dette er vores erklærede mål, og for at nå dette er vi allerede nu nødt til at tænke lidt visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp.

Annonce
Bydel

Usædvanligt opråb: Kom og parkér jeres cykler her

København

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

Tine og Carsten genåbner ikonisk kulturperle: - Det ville jo være synd, hvis der kom en cykelhandler i stedet

Samfund

Skilt skrevet på dansk skaber forvirring blandt romaer på Lyngsies Plads

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Danmark

14.028 klip i kørekortet på et halvt år: Alt for mange er optaget af mobiltelefonen i trafikken

byliv

Ny hæder til København: Kåret som verdens sikreste by

Byliv

Folkefest på alléen: Årets teaterflise er lagt

Byudvikling

Så er den gal igen: Søjler i skandalebyggeri lever ikke op til brandkrav

Debat

Send ungerne på plejehjem

Københavns fremtid

KøbenhavnLIV inviterer til live-debat 50 dage før kommunalvalget

Byliv

Ikoniske Café Rosenhaven lukkes efter hård kamp: Det gør ondt at sige farvel

Byudvikling

Det er nu eller aldrig: Halvdelen af Bispeengbuen skal rives ned

Annonce