Annoncørbetalt indhold

Viden om bilens vinduesviskere - Formål og udskiftning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinduesviskerne er en essentiel del af din bil. De er nemlig afgørende for dit udsyn gennem bilens for- og bagrude. Derfor er det også vigtigt, at de altid er i forsvarlig stand. Og det bliver de ikke ved med at være.

Når vinduesviskerne bruges, bliver deres viskerblade nemlig slidt. Om sommeren er det primært støv, insekter og blade, der forårsager slitage, mens det om vinteren er kulde samt is og sne på ruderne.

Annonce

Derfor er det vigtigt, at du løbende undersøger, om bilens vinduesviskere er i forsvarlig stand og kan klare deres opgave. Det er dog ikke hele vinduesviskerne, der skal skiftes, men derimod blot viskerbladene. Det bør du gøre, når:

●     De ikke længere givet et optimalt udsyn

●     De efterlader striber på ruden

●     De begynder at hoppe hen over ruden

●     De er synligt slidte

Er du i tvivl, så skift dem for en sikkerheds skyld.

PR-foto credit

Illustration af dele af viskerne med www.autodeleshop.dk

Nemt at skifte viskerblade

Hvis det er blevet tid til at skifte viskerblade på bilens vinduesviskere, behøver du som sådan ikke at sende bilen på værksted. Det er nemlig ikke specielt vanskeligt at skifte disse blade, hvorfor man sagtens kan klare det selv.

Skal du blot udskifte viskerbladene, kan du følge den følgende guide. Kig med nedenfor. Tag dig god tid og tag ét skridt ad gangen - så kommer du sikkert i mål. Du kan evt. få en god ven eller kollega til at hjælpe dig, hvis du ikke har erfaring med at skifte viskerblade.

Sådan skifter du viskerblade

  1. Du skal starte med at fjerne det gamle viskerblad. Når du gør det, er det vigtigt at holde fast i viskerarmen, så den ikke knækker. Det er forskelligt fra viskerblad til viskerblad, hvordan de afmonteres. I de fleste tilfælde kan de blot klikkes af, mens du i andre tilfælde skal løfte en lille pal, før du kan løfte det af.
  2. Nu skal lægge viskerarmen forsigtigt ned, mens du gør det nye viskerblad klar. Det nye viskerblad kan monteres på to forskellige måder:
  3. Med til dit viskerblad følger der en løs kappe, du skal klikke fast på viskerbladet. På blad og kappe er der en pil, der skal pege samme vej. Dernæst skal du klikke viskere på viskerarmen i pilens retning og lægge viskerarmen forsigtigt ned.
  4. Du starter med at montere dit viskerblad på viskerarmen. Det gør du ved at føre viskerarmen gennem midten af viskerbladet, hvorefter du klikker det fast på krogen.
  5. Du skal slutte af med at lukke palen hen over og klikke den på plads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.