Annonce
Byudvikling

Vigerslevvej og Vigerslevparken i mulig forandring: Nedlægning af parkeringspladser og grønnere parkindgange

Et nyt projekt, udviklet af en arbejdsgruppe under Områdefornyelsen Folehavekvarteret, skal blandt andet skabe bedre indgange til Vigerslevparken. Foto: Martin Håkan

Vigerslevvej og Vigerslevparken står over for en mulig forandring.

Områdefornyelsen Folehavekvarteret har netop præsenteret et projekt, der skal dæmpe bilernes hastighed på Vigerslevvej og gøre adgangen til Vigerslevparken nemmere.

Konkret indbefatter projektet en helle i den nordlige og sydlige ende samt to øer ved adgangsvejene til parken, der er kombineret med busstoppesteder. Desuden indebærer projektet nedlæggelsen af op til 35 parkeringspladser. Projektet skal slutteligt sikre, at de to indgange til Vigerslevparken (E og F) gøres grønnere og mere indbydende.

Annonce

Målgruppen for projektet er især lokale beboere og bløde trafikanter, herunder børn og unge, der i dag oplever Vigerslevvej som utryg eller direkte farlig at krydse til fods.

Projektet har været igennem en lokal høring og skal nu forelægges teknik- og miljøforvaltningen, der blandt andet skal tage stilling til omfanget af nedlægningen af parkeringspladser.

Forslaget behandles i udvalget 21. juni. Anlægsperioden er planlagt til at være i perioden mellem oktober og december med forventet ibrugtagning midt december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce