Annonce
Kødbyen

Warpigs: Vi venter på briterne

Hos Warpigs er man glade for igen at kunne holde åbent til klokken 2 fredag nat, men det bliver især antallet af britiske turister, der kommer til at gøre den store forskel.
Hos brewpuben Warpigs i Kødbyen er man glade for den forlængede åbningstid til klokken 2, men der skal flere britiske turister til, før spisestedet igen kan vende tilbage til noget, der ligner normalen.

Kødbyen emmede natten til torsdag af sommerfest, glade mennesker og feriestemning. Regeringen har givet grønt lys for, at åbningstiden på barer og cafeer kan udvide til kl. 2, og det kan betyde meget for mange af de beværtninger, der har lidt under coronakrisen.

Hos Warpigs markerer man torsdag nat den forlængede åbningstid med et særligt tilbud på IPA-øl, og så håber man på mange flere gæster på det populære spisested resten af sommeren.

- Vi vil gerne sætte noget fokus på det, så vi har lanceret på det her tilbud. Nedlukningen har været en stor faktor for os, fordi vi plejer at have de ekstra timer, siger general manager Mads Nielsen til VesterbroLIV.

Annonce


Før Storbritannien åbner op, så sker nok ikke det helt store ryk for os, for vi lever især af de britiske turister. De er vilde med København og vil nok kunne øge vores omsætning med 30 procent

Mads Nielsen, general manager Warpigs


Takeaway har ikke været en løsning

Det er især fredag nat, at Warpigs benytter sig af den forlængede åbningstid, for her har brewpuben normalvis åbent til klokken 2, og det får de altså også lov til nu igen.

Warpigs er bygget op omkring at være et sted, hvor man brygger og drikker øllet på stedet samtidig med, at spisestedet også ryger deres eget kød, og derfor har takeaway-ordningen ikke givet mening for dem.

Men der skal ske ændringer i Storbritanniens corona-politik, før Warpigs igen kan gøre sig forhåbninger om noget, der ligner normale tilstande.

- Før Storbritannien åbner op, så sker nok ikke det helt store ryk for os, for vi lever især af de britiske turister. De er vilde med København og vil nok kunne øge vores omsætning med 30 procent, siger Mads Nielsen ærligt.

Annonce

Gæsterne bakker op om Warpigs

Interessen fra de lokale for at besøge Kødbyen har dog også været fin siden genåbningen i foråret, og den solide sommervarme fører selvfølgelig også mange glade gæster til disken hos Warpigs.

Fredag nat bliver det så ekstra festligt, og der er garanti for et godt måltid samt en lun stemning i Warpigs' lokaler.

Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker bombe- og dødstrusler mod Radio Loud

København

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Ældre får ikke besøg - og raske bliver ikke udskrevet: Sådan rammer sygeplejerske-strejken i København

Sygeplejerskernes strejke

Sygeplejerske-strejken breder sig: 'De betyder umindeligt meget. Alle andre er jo døde'

Debat

Skolestart: 37 familieformer er andet end bare ’mor og far’

BYLIV

Borgmester efterlyser redskaber, der kan bremse voldsomme huslejestigninger

Alarm 112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Klima og miljø

Hokus pokus: Fortov og asfalt renser nu luften ved skole

Klumme

Mai & Rådhuset: Skeletterne vælter ud af skabet

København

Danmarks første te-bar er åbnet på Nørrebro og bag konceptet står en af Københavns bedste bartendere

Alarm 112

Tiltale: Mænd førte regnskab over narkosalg på telefon

København

Sygeplejersker udvider strejke med fertilitetspersonale

112

Bilist taget med vanvidspromille på stærkt befærdet vej

Annonce