Annonce
Bolig og livsstil

Rabarberkompot, tonkabønne og hvid chokolade: Få opskriften på Bandholm Badehotels overdådige fastelavnsbolle her

Køkkenchef på Bandholm Badehotel Nicky Arentsen har kreeret en helt særlig fastelavnsbolle til sine gæster. Foto: Martin E. Seymour
28-årige Nicky Arentsen styrer køkkenet på Bandholm Badehotel på Lolland. Han har tidligere været kok på Michelin-restauranter som Jordnær og Henne Kirkeby Kro. Her er hans opskrift på den fastelavnsbolle, hans gæster skal forkæles med i år.
Annonce
KøbenhavnLIV.dk

Pludselig rev nogen Louise ned fra cyklen: Nu efterlyser hun personen, der reddede hende fra at blive kørt ned af linje 6A

Annonce

Thomas har givet op og nægter at fjerne 29 hundelorte i sin indkørsel - han er ikke i tvivl: Her er den værste lorteby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Regions-bosser kræver fundamental ændring af sundhedsvæsenet: - Vi taber 66.000 ældre på gulvet

Han holdt sin datter indespærret, voldtog hende 3000 gange og fik syv børn med hende: - Jeg er et godt menneske og en ansvarlig familiefar

For abonnenter

Voldtægtsmand gik fri i otte år: Nu er han dømt for sexovergreb på bevidstløs kvinde

Annonce