Annonce
Det sker

Gavlmaleriet på Mimersgade tager form: Nørrebros mangfoldighed foreviges

Lasse Elras er i fuld gang med gavlmaleriet på Mimersgade 55. Foto; Rebecca Veinø Johansen

Nørrebros nye gavlmaleri på Mimersgade 55 er ved at tage form - en spændende process, som vi hos NørrebroLIV har glædet os til at dele med jer.

Det skete med en 'work in progress' fernisering torsdag eftermiddag, hvor mange var mødt op for at se Nørrebro-kunstneren Lasse Elras arbejde på gavlen. Det blev et par timer med mange gode snakke om Nørrebro, røverhistorier - snakke om fællesskab og fælles begejstring for vores vidunderlige og mangfoldige bydel.

Undervejs blev vi forkælet med lækre pizzaer fra Leifs Pizza, og Café Viking var så elskværdige at lange billige fadøl over disken i dagens anledning. Tak for det.

Annonce

Ingen gavl intet maleri

Uden en nøgen gavl-mur ville projektet NørrebroLIV-gavlmaleri aldrig være blevet til noget. Derfor skal der lyde en ekstra stor tak til ejerne af bygningen Christian Burchardt Sonne og hans kone Vibeke Lund Sonne, som har gjort det muligt for os at give Nørrebro et gavlmaleri, som ifølge jer derude afspejler Nørrebro - fuld af diversitet og mangfoldighed.

Derudover skal der også lyde en særlig tak til Dyrups Valby og Køge Lift-udlejning, som også har haft en stor finger med i spillet - for uden lift og farve var vi heller ikke kommet langt.

Kig forbi gavlen den næste uge - hils på Lasse Elras og se hvordan arbejdet skrider frem. Gavlmaleriet forventes at være klar i slutningen af uge 24.

Lasse Elras på taget under fejring af tilblivelsen af NørrebroLIVs gavlmaleri på Mimersgade 55. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Leifs Pizza sørgede for at forkæle de fremmødte til ferniseringen med lækre pizzaer. Foto: Jesper Gisli Elmholdt
Lasse Elras på pause, hvor han fik ulighed for at fortælle om gavlmaleriets motiv. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Café Viking langede i dagens anledning fadøl over disken til en flad 10'er. Foto: Jesper Gisli Elmholdt
NørrebroLIV inviterede til work-in-progress fernisering på Mimersgade 55, hvor Nørrebros nye gavlmaleri snart står klar. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Talen på taget med kunstneren Lasse Elras og NørrebroLIVs jornalist Rebecca Veinø Johansen. Foto: Jesper Gisli Elmholdt

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce