Annonce
Butiksliv

Slut med at være Brødflov: Amalie og Martin bager videre under nyt navn og nyt koncept

Lokalerne er de samme, men 'Brødflov' er blevet til 'Daniali & Schiøtz', og snart får brødet selskab af blandt andet røget kød og friske grøntsager. Foto: Bo Børresen
'Brødflov' bliver til 'Daniali & Schiøtz', og med tiden får bagerprodukterne selskab af kødvarer, frisk pasta og andre delikatesser. De mange stamkunder på Falkoner Allé kan dog fortsat købe Brødflov-klassikere som svedjerugbrød og biodynamisk speltbrød.

Overgangen fra 2021 til 2022 har betydet store ændringer for bagerbrandet 'Brødflov'. Butikken på Christianshavn er lukket og slukket, og på Frederiksberg - nærmere betegnet Falkoner Allé 34 - har stifterne af Brødflov, ægteparret Martin Daniali og Amalie Schiøtz, taget hul på et nyt kapitel og åbnet 'Daniali & Schiøtz'.

Amalie og Martin foran butikken i den karakteristiske bygning på hjørnet af Falkoner Allé og Hostrupsvej. Foto: Bo Børresen

Martin forklarer:

- Her i begyndelsen vil den største forskel for vores kunder være navnet. Vi har taget alt det bedste med fra Brødflov. Vi vil fortsat sælge vores populære svedjerugbød, det biodynamiske speltbrød og vores stenovnsbagte surdejsbrød plus en masse andre af Brødflovs bedste klassikere, siger han og fortsætter:

Annonce

- Derudover vil vi diske op med nye produkter og stifte nye samarbejder med nogle af Danmarks mange små, dygtige fødevareproducenter. Vi kommer blandt andet til at udbyde røget og tørret kød, friske grøntsager, koldpresset juice og frisklavet pasta. I forvejen sælger vi æg fra velfærdshøns. Vi vil i bund og grund gerne være hele Frederiksbergs deli foodshop.

Hænderne i dejen

Siden Martin Daniali stiftede Brødflov for små ni år siden er forretningen vokset til også at have en stor engros-afdeling med økologiske bag-selv produkter med store kunder som Aarstiderne, Arket og en lang række kaffebarer, restauranter, hoteller og kantiner.

I takt med at forretningen voksede, kunne jeg mærke, at jeg savnede tiden med kun at have én butik at koncentrere mig om. At have hænderne i dejen. Bogstavelig talt.

Martin Daniali

- Det har været en fantastisk tid, men i takt med at forretningen voksede, kunne jeg mærke, at jeg savnede tiden med kun at have én butik at koncentrere mig om. At have hænderne i dejen. Bogstavelig talt. Derfor besluttede vi at sælge Brødflov, som fremover udelukkende vil være et engros-brand, hvor jeg kun er lidt med fra sidelinjen.

'Daniali & Schiøtz' holder åbent alle ugens syv dage klokken 07.00-18.00.

Annonce
sygeplejerske

For 20 år siden forlod Ulla jobbet som sygeplejerske: Nu får presset på hospitalerne hende til at vende tilbage

Det sker

Prøv kræfter med klatring: Beta Boulders inviterer indenfor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
vanvidskørsel

24-årig kørte Emilie ihjel: Kendt skyldig i uagtsomt manddrab

Corona

Trods stigende smitte blandt pædagoger: Jeg er ikke bekymret for børnenes udvikling, siger institutionsleder

København

Corona i de københavnske daginstitutioner: Psykolog frygter for børnene på lang sigt

112

Har stadig ikke lært lektien: Lovbrud kostede 25.000 kroner

Mens politikerne skændes om løsningen: Virksomheder mangler akut hænder til 14.000 jobs

112

Politiet anholder fire drenge for knivstikkeri i Valby

Coronasmitte

Stejl smittekurve rammer daginstitutioner: - Der bliver trukket hårde veksler på vores raske personale

Trafik

Vil have bedre sammenhæng med sti-system: Drop ensretning for cykler

Det gode arbejdsliv

Merveille kæmpede i flere år: Kendte ikke til usynligt handicap

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Butiksnyt

Efter knap 30 år: De frække damer har forladt Gammel Kongevej

Kræft

Mille faldt om på badeværelset: Vi gik alle rundt og lod som om, alting var okay

Trafik

Ingen kan nå over det lyskryds: Jeg så så sent som i morges en mor, der tog sit barn op og løb med det i armen

Annonce